Companie

Prezentare

Agrisilos

Splash Super Pools LTD

Piscine Laghetto East

Wellness Laghetto, este o companie italiana multinationala, care activeaza in domeniul piscinelor si centrelor wellness de la inceputul anilor 1970 si este renumita in intreaga lume ca o companie lider in domeniu. De asemenea detine brevete pentru importante inovatii de pe piata.

Piscine Laghetto a ajuns , în 40 de ani de activitate, la o experient­a specifica în domeniul consultant­ei, proiectarii si realizarii structurilor pentru wellness (piscine, Spa, Terme, centre de relaxare si beauty farm), cu o conotat­ie foarte puternica legata de design-ul si stilul italian, realizând proiecte care au ca scop trairea experien­telor emot­ionale si senzoriale memorabile si extraordinare. Apa ca element magic, poate reda armonia dintre om si mediul inconjurator, dintre suflet si trup, acesta fiind secretul centrelor wellness LAGHETTO.

Datorită celor trei sucursale si a unei dense si bine ramificate reÈ›ele de  distribuitori exclusivi È™i centre autorizate de servicii, Grupul Laghetto este acum o putere pe piaÈ›a mondială a piscinelor, în măsură să distribuie produsele marca Laghetto, în toate cele 5 continente.

Agrisilos

Agrisilos Srl este compania proprietara a marcii Piscine Laghetto. Operand inca de la începutul anilor '70 în domeniul piscinelor atat ingropate cat È™i supraterane,  este cunoscut în întreaga lume, ca un adevarat lider pe piata si cu adevarat deschizator de drumuri, proprietar al unora dintre cele mai importante brevete si inovatii în domeniu. Initierea de noi proiecte întotdeauna apreciate de către public au marcat de-a lungul timpului spiritul de dezvoltare al companiei, de la infiintare si pana in zilele noastre.

Splash Super Piscine

Splash Super Piscine LTD Deschiderea filialei americane Super Splash Piscine LTD in Little Rock (Arkansas), în 1986, împreună cu o reÈ›ea bine ramificate în toată Europa, cu distribuÈ›ia È™i organizarea vânzărilor în FranÈ›a, ElveÈ›ia, Belgia, Marea Britanie, Germania , Țările de Jos, a arătat un proces de crestere si internaÈ›ionalizare, care a permis brandului Piscine Laghetto să fie cunoscut ca unul dintre cele mai dinamice de pe piaÈ›a de piscine.

Piscine Laghetto East

Piscine Laghetto East Srl Anul 2007 a ​​fost martor la nasterea filialei din Bucuresti, Piscine Laghetto East Srl, proiect care a fost initiat cu scopul de a urmari si  de a servi mai bine zona de Est, piaÈ›a europeană in plina dezvoltare. Un punct important de referinta nu numai pentru România, si pentru alte tari vecine, cum ar fi Polonia, Bulgaria È™i Ungaria.Filiala Est Laghetto Srl a început un proces de specializare in vederea promovarii si punerii in opera de centre wellness cat mai complexe si atragatoare.