Consultanta preliminara

Consultanta preliminara

    Consultanta preliminara evalueaza definirea si dezvoltarea proiectului dorit de catre Client, si in special analizarea pe parcursul intalnirilor a urmatoarele criterii:  

1.  Analizarea solicitarilor Clientului, cu o evaluare asupra mai multor puncte din proiect si a tintei ce se doreste a fi atinsa, de asemenea, analizandu-se functiile si cerintele necesare pentru diferite zone din proiect.

2.  Evaluarea cerintelor pentru graficul de timp necesar executarii proiectului si a bugetului relativ preliminar.

3.  Studierea detaliilor stucturale ale cladirii, in conformitate cu cerintele estetice si functionale ale proiectului, a cerintelor pentru iluminat, a problemele tehnice si a oricarui alt element ce trbuie luat in considerare pentru a putea obtine realizarea cu success a proiectului. In cazul in care este posibil, se va organiza o vizita la locatia Clientului in scopul intelegerii in totalitate a factorilor examinati.

4.   Examinare sistemelor de instalatii cu o dimensionare si indicatii preliminare ce trebuiesc luate in considerare din faza incipienta pentru a putea obtine un randament ridicat in functionarea acestor echipamente.

5.  Analizarea celor mai noi trenduri din acest sector cu o estimare a tendintelor de piata si a oportunitatilor ce trebuiesc urmate, in functie de necesitatile Clientului si a cererii locale.

6.  Evaluarile preliminare in ceea ce priveste functionalitatea proiectului, scenariul si impactul emotional, designul interior, echipamentele, materialele si finisajele folosite.