Executie

Executie

  Pe parcursul ultimilor ani, multumita partenerilor sai, Grupul Laghetto a reusit sa obtina un nivel ridicat de cunostinte in ceea ce priveste realizarea proiectelor publice si rezidentiale, in special Centre Wellness, Centre Medicale, Centre Sportive, Hoteluri si Resorturi, conducand in permananeta tendinta in realizarea proiectelor orientate spre viitor prin implementarea tehnologiilor diversificate de care dispune.

  Constructiile la scara ridicata, precum Centrele Wellness in care Grupul Laghetto este specializat, reprezinta o activitate detaliata si multitasking fiind nevoie de numerosi specialisti, de la arhitecti la ingineri proiectanti, manageri de proiect, ingineri constructori si tehnicieni. Avand in vedere complexitatea proiectului, se cer cunostinte ridicate in domeniul constructiilor, a perspectivelor inginerilor, a competentelor deosebite din partea arhitectilor, precum si planificarea si controlul financiar si a experientei in managerierea proiectelor.

  Realizarea acestor proiecte implica unele dintre cele mai solicitante activitati din punct de vedere al gestionarii, deoarece acestea necesita un numar ridicat de persoane, din toate mediile educationale, nationalitati si culturi diferite.

  Acestea sunt argumentele ce atrag investitorul sa aleaga o companie experimentata si de success, cu un portofoliu de lucrari la scara mare realizate in perioada de timp alocata si bugetul stabilit.

  Renumit pentru potentialul de a realiza constructii noi si a le renova pe cele vechi, Grupul Laghetto furnizeaza solutii sigure si de calitate, impreuna cu legaturi pe termen lung si de incredere oferind o valoare ridicata asupra afacerii clientilor. Grupul Laghetto prezinta solutii pentru constructiile cu cereri deosebite, ce indeplinesc nevoile speciale cerute de catre proiectul si afacerea clientului.