Proiecte Finalizate Recent

Hotel Egreta

Hotel Egreta

 

Hotel Egreta aduce atracÈ›iile oraÈ™ului în mijlocul Deltei - nu doar confortul, ci È™i distracÈ›ia. Indiferent de anotimp, domeniul  oferă cele mai multe È™i mai variate activități din zonă. Pinii melancolici ai locului te îndeamnă la meditaÈ›ie, iar trandafirii franÈ›uzeÈ™ti cu nume de artiÈ™ti te conduc până la È™evaletul secret. Rocile dobrogene sângerii fac pereche bună cu colÈ›ul japonez, unde arÈ›arii È™i cireÈ™ul continuă cromatica È™i o pasează mai departe apelor Deltei. Casa Ceaiului te aÈ™teaptă lângă heleÈ™teul cu crapi asiatici, pentru o oră de lectură sau o conversaÈ›ie intimă. Iar pavilionul cu coloane toscane îÈ™i aÈ™teaptă actorii, cântăreÈ›ii sau dansatorii care să-l pună în valoare. O grădină care te va fascina în orice anotimp.Imaginează-È›i New Hotel Egreta ca pe un imens parc de distracÈ›ii pentru copii. Pe lângă piscina special amenajată, domeniul are 2 locuri de joacă (exterior È™i interior). Dar aici nu e vorba numai de distracÈ›ie! Traseele speciale îi vor învăța multe despre biosferă, iar explorarea grădinii îi va îndemna la lectură sau pictură. 

SPA & WELLNESS

Piscină interioară esta încălzită are o capacitate de  40 de locuri si este dotata cu banca de hidromasaj,fantani cervicale,gaizer ,jeturi cu aer,jeturi venturi.

Zona de SPA ofera si hamam, saună finlandeză, duÈ™uri emoÈ›ionale, fântână de gheață, kneip.zona de relaxare ,camere de masaj.