Proiecte Finalizate Recent

Premier Palace-Wellness Center

Premier Palace-Wellness Center

Prezent pe piata din Romania, Wellness Laghetto a contribuit la realizarea mai multor centre de sanatate publice si private, inca de la stadiul de proiectare pana la punerea in opera a acestora. Printre centrele wellness realizate in Romania se numara si cel din incinta Hotelului Premier Palace, situat in B-dul Ghencea, Sector 6, Bucuresti, care a avut deschiderea oficiala pe 18 aprilie 2013, Wellness Laghetto numarandu-se printre invitatii speciali.

Noul centru wellness Premier Palace stabileste noi parametri de referinta in acest domeniu si aspira la o pozitie de top pe plan national ca suprafata, design, complexitatea echipamentelor, nivelul de tehnologie utilizat, calitatea finisajelor si ambianta.

Cu un design deosebit, tipic "Made in Italy", este unic in Romania gratie dotarilor dupa cele mai inalte standarde din sectorul wellness - un adevarat paradis de relaxare care se intinde pe o suprafata de  3.500 mp, distribuita pe trei etaje. Astfel, la parter se afla receptia, un bar, salon de coafura si vestiare. La primul etaj si mezanin este situata zona Spa/termala de 400 mp (cu cabine umede si de tratament), o zona cu o suprafata de alti 400 mp in care se afla piscina si un hidromasaj superb, grandios (28 mp), dotat cu fantana cervicala, paturi de relaxare cu jeturi aer-apa si gheizer. La al doilea nivel se dezvolta un centru medical si de infrumusetare cu cabine de tratament si o zona de fitness.

Zona de Spa ofera o sauna finlandeza, o biosauna, un hammam, o baie turceasca, o cabina de sare, un dus emotional tropical si ceata rece, dus scotian, dus emotional thunder/storm (care simuleaza o adevarata furtuna de vara cu tunete si fulgere), o camera cu gheata si apa rece si doua camere de relaxare. Piscina si hidromasajul sunt realizate prin tehnologia " overflow", cu piatra sottosfioro, sisteme de filtrare a apei cu nisip de diverse granulatii si sistem UV de intensitate medie.

Toate acestea au fost proiectate si realizate conform cerintelor Premier Palace, in calitate de proprietar si antreprenor general.

Wellness Center